Spor

Kırıkkale’de ilk kez düzenlenen Uluslararası bisiklet turnuvası start aldı

Kırıkkale’de ilk kez düzenlenen Uluslararası Road Race UCI 2.2 Bisiklet yol yarışı Kırıkkale’de start aldı.

Uluslararası 14 takımın yarıştığı Bisiklet yol yarışı Cumartesi sabah 09.00 da Millet Bahçesi önünde start aldı.Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu As Başkan Bahattin Akyön, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Barış Cücen, İl Genel Meclisi Başkanı Harun Oğuz, Çevre İl Müdürü Uğur Atar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş,

Elitler- Büyük erkekler kategorisinde 142 km Pedal çevirecekler. Birinci etap Millet Bahçesi önü, Hacılar, Karaahmetli, Çeşnigir, Karakeçili, Çelebi, Haydarı Sultan, Konur, Müsellem, Keskin, Hasandede, Rafineri, Kızılırmak kenarı ve Millet bahçesi önünde saat 12.30 gibi bitecek.


2. Etap öğleden sonra Gençler kategorisinde aynı güzergahta yarışacak. Kırıkkale’nin doğal ve çevre güzellikleri öne çıkan yarışta Kırıkkale dünyaya tanıtılacak.
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “ Tüm sporculara başarılar diliyerek, Kırıkkale halkını bu güzel yarışa davet etti”
As Başkan Bahattin Akyön “ Kırıkkale Valimiz sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum, Kırıkkale inşallah tarihi bir güne, hem takım, hem organizasyon ve hemde ülkeleri misafir ederek imza atıyor. Kırıkkale dünyaya açılıyor”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu