Güncel

KBFT’de yeni yönetim

Bölgenin etkin sivil toplum örgütlerinden Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Parkı’ndaki İzmit Belediyesi Sanat galerisinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında dernek üyelerinin hemen hepsi hazır bulundu. Dernek başkanı Kemal Kaya’nın açılış konuşmasının ardından bir önceki dönemin faaliyet raporları ile gelir-gider raporları okunup ibraz edildi. Ardından dernek kurullarının üye seçimlerine geçildi. Seçimler sırasında üyeler, yönetim ve denetim kurullarına aday gösterdikleri üyeler hakkında görüş bildirdiler. Aday gösterilenlerin oylanması sonucu derneğin yeni yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
Ahmet Remzi Tülüce
Murat ibranoğlu
Hatice Kılıçkap
Arzu İbranoğlu
Vildan Bulut Uz

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Ayşegül Kamburoğlu
Özkan Uz
Pınar Aykıtalp Sucu
Ali Fuat Altın
Yıldırım Irmak

Olukça yoğun olan ve ivmeli bir şekilde devam eden etkinlikleri koruyacak bir biçimde sürdürmeye devam ettirilmesi konusunda üyelerin hemfikir olduğu gözlendi. Önceki dönemlerde dernek başkanlığını başarıyla sürdüren Kemal Kaya’nın, yeni yönetime tam destek vereceğini belirtip, yeni dönemin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu